2010-07-05 12:07:19• hírek • (X)

Pirelli abroncsok az Anvelopenettől

Az Anvelopenet.ro Szatmárnémeti autós webáruháza a nyári szezonban is jobbnál jobb ajánlatokkal várja az érdeklődőket.

Az Anvelopenet.ro webáruházban igényes és kevésbé igényes vásárlók egyaránt megtalálják a kívánt terméket, mivel az áruház megoldást nyújt a minőségi termékek előnyös áron való beszerzésére.  Minőség és árviszony szempontjából idén nyáron nagy szerepet kapnak a Pirelli gumiabroncsok.

A Pirelli Tyre forgalmát tekintve az ötödik legnagyobb szereplő a globális gumiabroncs-piacon, jövedelmezőségi szintje az egyik legmagasabb az iparágban, mindemellett pedig vezető szerepet vívott ki magának a személyautó- ás motorkerékpár üzletágakban.

A Pirelli gumik minőségét és megbízhatóságát tökéletesen kihangsúlyozza, hogy a milánói cég folyamatosan jelen van a Rally Világbajnokságon (WRC), a Motocross Világbajnokságon, Superbike világbajnokságon, számtalan nemzeti autós versenyen, és ami talán a legfontosabb, a FIA (Nemzetközi Automobil-Szövetség), a FOTA (Forma 1-es Csapatok Szövetsége) valamint az FOM (Formula One Management) egyöntetű döntése alapján az elkövetkező három év kizárólagos abroncs beszállítója a Formula 1 számára a Pirelli lesz. A király kategóriában való szereplés nem lesz újdonság a Pirelli számára, ugyanis az olasz márka 20 év után tér vissza a száguldó cirkuszba. Bár monopolhelyzetben lévő beszállító még soha sem volt, mégsem idegen számára a Forma 1 világa. A Pirelli eddig összesen 200 nagydíjon vett részt, és a különböző csapatok összesen 44 futamgyőzelmet, valamint 46 pole pozíciót szereztek az F1-ben.

A Pirelli gumiabroncsok ma a minőség, az érzelem és a maximális teljesítmény szinonimái; nem csak a luxusautók kedvelői, hanem a sportautók rajongói is kedvükre választhatnak a Pirelli márka széles kínálatából. Az olasz nagyhatalom termékei nem csak a minőség, hanem az elérhető ár szempontjából is figyelemre méltóak. A vásárlók és érdeklődők nagy örömére, az Anvelopenet.ro autós webáruház polcain is megtalálhatóak a legmagasabb minőségű Pirelli gumik, köztük a nemzetközi sikernek is örvendő "Cinturato" család.



A környezetbarát "Cinturato" gumiabroncsok fő jellemzői a 20%-al csökkentett gördülési ellenállás, valamint az akár 4%-kal kevesebb üzemanyag-fogyasztás és káros anyag kibocsátás. Mindezek mellett az abroncs meglehetősen magas, akár 30%-al hosszabb futásteljesítményre képes. Fontos tudni, hogy a Cinturato abroncsok gyártásakor már nem használják a különböző aromás olajokat, így teljesen megfelelnek az idei évtől érvényes európai előírásoknak. A Cinturato gumik széles körben alkalmazhatóak a legkülönfélébb gépkocsikhoz, a városi kisautóktól a családi, illetve alkategóriás modellekig. Az abroncs első helyen zárta az Auto Journal 2008 szeptemberében végzett biztonsági vizsgálatát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: